Hej, vi är BTNG

BTNG elementfabriken är den kompletta betong-entreprenören. Med inriktning på prefabricerade betongkonstruktioner skapar vi möjligheter ihop med våra kunder. All produktion sker med fokus på våra kunder. Vi skapar tillsammans med våra kunder innovativa projektanpassade lösningar. När ni väljer att jobba med oss får ni ta del av vår engagerade och kompetenta personal. Tillsammans med er genomför vi projekten till Er belåtenhet.

Markus Andersson

Markus Andersson

VD / Försäljning

Markus avslutade sina Universitetsstudier -99 och har efter det arbetat med större anläggningsprojekt både i Sverige och Internationellt.

Hans fokus har alltid legat på entreprenader såsom tex. broar, hamnanläggningar, pumpstationer och konstruktioner under mark.

Tillsammans med Martin startade han BTNG 2010. Idag, 6 år senare, leder Markus arbetet med att marknadsföra BTNG Elementfabriken.

Har ni frågor om priser och produkter går det bra att kontakta Markus på markus.andersson@elementfabriken.se

Martin Persson

Martin Persson

Produktion och kalkyl

Martin tog sin examen som byggnadsingenjör från Universitetet -98 och har sen dess arbetat i byggbranschen. Hans karriär började som produktionschef för ett större bolag för att sedan rikta in sig mot projektledning och inköp.

Martin leder idag elementfabriken på plats i Knivsta. Vill ni komma i kontakt med produktionen direkt går det bra att höra av sig till Martin på martin@lelementfabriken.se